Foto: FK Crvena zvezda

U subotu od 16.00 će duel Crvene zvezde i Vojvodine u 20. kolu Superlige Srbije biti u znaku Siniše Mihajlovića.

Na ovaj susret organizovano dolaze i deca iz Dečijeg sela Sremska Kamenica o kojoj je brinuo upravo Siniša Mihajlović, saznaje Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Poznato je da je na pozivnicama za njegovu svadbu pisalo da ne želi nikakve poklone, već samo donaciju za to dečije selo.

Od prihoda sa njegove oproštajne utakmice koju je odigrao u Novom Sadu je odlučio da kupi i pokloni dva stana za decu iz tog Dečijeg sela.

Naime, ovo će biti prvi duel koji će biti odigran nakon smrti Siniše Mihajlovića, legende i beogradskih i novosadskih crveno-belih, pa će utakmica obilovati emocijama.

Na „Marakani“ su rešili da otvore kapije stadiona, pa će ulaz biti besplatan, a fudbaleri će na teren izaći u posebnoj garnituri dresova.

Na grudima Zvezdinog dresa nalazi se Mihajlovićeva slika iz perioda kada je sa Zvezdom osvajao Evropu, dok je na dno dodat opis:

„Utakmica u čast Siniše Mihajlovića“, uz ime rivala i datum odigravanja susreta 20. kola Superlige Srbije.

Vojvodina je već predstavila posebno dizajnirane dresove koji su posvećeni Mihajloviću. Nakon utakmice će dresovi biti stavljeni na aukciju, a sav prihod će ići za lečenje malod Miloša Ćelapa.

BONUS VIDEO Kako je pričao Siniša Mihajlović

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar