Foto: EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

Trener Barselone Kike Setijen priznao je da bi jednog dana voleo da trenira fudbalera kao što je golgeter Pari Sen Žermena, Brazilac Nejmar.

Strateg prvaka Španije je u razgovoru za „beIN Sports“ rekao da je san svakog trenera da u svom timu ima takvog igrača i na taj način, direktno poručio da je Barselona zainteresovana da ga ponovo angažuje.

„Voleo bih da mogu da ga treniram jednog dana jer je vrhunski igrač. Da budem iskren, ispunio sam san trenirajući Mesija, ali bih bio apsolutno oduševljen ako bi nam se Nejmar pridružio“, rekao je Setijen.

PROČITAJTE JOŠ:

On je tom prilikom pričao i o drugim temama, posebno kada je reč o situaciji sa pojedinim igračima Barselone. Ekipa je u trenažnom procesu već neko vreme.

„Luis Suares se još nije u potpunosti oporavio uprkos tome što trenira sa prvim timom. Nedostaje mu kondicije i potrebno je nešto da mu podigne samopouzdanje. Bio je van terena neko vreme i očekujem da mu medicinski tim da dozvolu da može da igra za tri do četiri nedelje“, kaže Setijen.

Lionel Mesi je nedavno prokomentarisao kako bi Barselona sa igrom koju je prikazivala uoči pauze zbog pandemije koronavirusa, imala dosta problema u Ligi šampiona. Setijen je ubrzo posle toga rekao kako bi „voleo da ubedi Mesija da to nije slučaj“, da bi se sjajni fudbaler kasnije opet oglasio rekavši kako su mediji njegovu izjavu loše protumačili. Svejedno, trener Barselone opet priča na tu temu.

„To je nešto o čemu se svakako dosta govori. Istina je da smo i on i ja ubeđeni da možemo da osvojimo Ligu šampiona. Istina je i da uvek ima prostora da se napreduje, ali svakako, Barselona ima dovoljno talenta u svojim redovima da osvoji takvo takmičenje“.

Za Ivana Rakitića je rekao da je „i dalje u njegovim planovima“, dok je za pojedine igrače, koje štampa povezuje sa dolaskom u Barselonu, poput Miralem Pjanića rekao kako je u pitanju veliki igrač, ali da je samo jedan od onih koji se dovode u vezu sa klubom.

Za Lautara Martineza je rekao da je jedan od četiri ili pet igrača koji su najbolji na svojoj poziciji, a osvrnuo se i na restart La Lige.

„Drago mi je što ćemo završiti sezonu, svašta može da se dogodi u poslednjih nekoliko kola. Bez obzira što smo na vrhu tabele, svakako bih voleo da se sezona završi na terenu. Što se tiče Lige šampiona, više sam trenutno koncentrisan na ligaško takmičenje, ali svestan sam značaja i ovog takmičenja. Tu je situacija komplikovanija, jer jedan pogrešan korak može da znači i eliminaciju“, zaključio je trener Barselone.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar