EPA-EFE/JuanJo Martin

Kapiten Real Madrida Serhio Ramos od sledeće sezone možda ustupi to zvanje nekom drugom, jer španski mediji traže detalje koji ukazuju na njegov odlazak iz Reala.

PROČITAJTE JOŠ:

Dok je „kraljevski klub“ objavio nedavno da je Ramos opet povređen, Serhio je pozdravio Nejmarov produžetak ugovora sa Pari Sen Žermenom, a onda je usledio novi detalj koji otkrivaju „madridisti“.

Mediji s Pirinejskog poluostrva prenose da je Ramos na društvenim mrežama zapratio Brazilca i nove saigrače iz Pari Sen Žermena uključujući i Maura Ikardija, Kejlora Navasa i Rafinju između ostalih.

Inače, Nejmar je za Parižanima produžio saradnju do 2025. godine, a Ramos će zbog navodne povrede propustiti poslednje četiri utakmice sezone.

S obzirom na to da 30. juna postaje slobodan igrač, nekolicina španskih listova spekuliše da prosto ne želi da rizikuje da se povredi, već da spreman želi da ode u PSŽ.

Podsećamo da je Ramos u Real stigao još kao tinejdžer, 2005. godine iz Sevilje. Od tada je osvojio sa Realom sve što se moglo osvojiti u klupskom fudbalu uključujući i više titula Lige šampiona, španskog prvaka, kupove.

On je poslednjih meseci bio u nategnutom odnosu sa upravom Reala zbog toga što uprava nije htela da mu ponudi ugovor kakav je očekivao kao legenda „blankosa“, sa glavnim „kamenom spoticanja“ u vezi sa dužinom ugovorne obaveze.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare