Aguero
Foto: EPA-EFE/LYNNE CAMERON

Serhio Aguero, napadač Mančester sitija, rekao je da je većina igrača uplašena zbog mogućnosti povratka na treninge tokom pandemije koronavirusa.

Čelnici Premijer lige nadaju se da bi sezona mogla da se nastavi 8. juna, a realizacija ovog plana podrazumevala bi povratak fudbalera u potpuni trenažni proces do 18. maja.

PROČITAJTE JOŠ

Ovakvu mogućnost u petak će razmatrati klubovi na novom sastanku sa rukovodstvom takmičenja, a povodom potencijalnog povratka na teren oglasio se i Serhio Aguero.

„Većina igrača se plaši jer imaju decu i porodice“, izjavio je golgeter za argentinsku televiziju i dodao:

„Bojim se, ali ovde sam sa svojom devojkom i neću da budem u kontaktu sa drugim ljudima. Zaključan sam u svojoj kući i jedina osoba koju sam mogao da zarazim je moja devojka“.

„Kažu da postoje zaraženi koji nemaju simptome pa nesvesno šire virus. Zato sam se izolovao, možda imam virus, a da i ne znam“.

Aguero je dodao da će on i njegovi saigrači biti „prilično nervozni i veoma oprezni“ kada se vrate profesionalnim obavezama.

„Ukoliko jedna osoba bude bolesna, odmah ćemo biti posebno zabrinuti. Nadam se da će vakcina biti pronađena što pre kako bi se sve završilo“.

Premijer liga prekinuta je zbog pandemije koronavirusa 13. marta, a do završetka prvenstva preostalo je 92 utakmice. Mančester siti, branioc titule, trenutno zauzima drugo mesto sa 25 bodova manje i utakmicom zaostatka u odnosu na Liverpul koji samo pet bodova deli od trofeja.

Sastavite i vi idealnih 11 Partizana i Crvene zvezde!

U komentarima na vest nam šaljite svoje najbolje timove ili na email [email protected], pa će i vaši izbori na kraju uticati na konačan izgled najboljih sastava večitih rivala.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar