Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić i dalje oseća gorčinu, mada ne želi da se osvrće na odluku nekadašnjeg selektora Slavoljuba Muslina.

Pre četiri godine je došlo do razmirica između Muslina i Fudbalskog saveza Srbije, jer je tadašnji selektor odlučio da ne poziva u tim vezistu Lacija.

PROČITAJTE JOŠ:

Sergej je u to vreme igrao u zavidnoj formi, ali je Muslin imao svoju zamisao i držao je se, sve dok nije smenjen, pre odlaska na Mundijal u Rusiji.

„Tad sam imao najbolju sezonu u klubu, a nije me bilo u reprezentaciji. Ako ćeš iskreno, ne bih se vraćao na tu temu i da se sada o tome piše. To mi je sada totalno nebitno. I on kao čovek mi je totalno nebitan. Znam šta je bilo i znam da sam 100 odsto u pravu“, rekao je Sergej za Mocart sport.

On je dobio šansu u nacionalnom timu tek nakon što je Muslin otpušten, a na selektorsko mesto je došao Mladen Krstajić.

„Ne bih želeo da se vraćamo na tu temu, pa da sada to svi prepišu, pa da se vodi neka polemika, komentariše… To je bilo pre mnogo godina i više nije bitno. Gledajmo unapred“, dodao je Milinković-Savić.

Foto: Tanjug/AP Photo/Peter Morrison

Sergej je u istom razgovoru negirao i zamisao Ljubiše Tumbakovića, da on (Milinković-Savić) ne može da igra na terenu sa Dušanom Tadićem, iako je igrač nebesko-plavih iz Rima dobijao poziv.

„Pokazalo se da možemo i da ide kako treba. Samim tim što smo se plasirali na Mundijal, potvrdilo se da možemo. E sad, ne bi bilo u redu da komentarišem odluke bivših selektora“, istakao je Milinković-Savić.

BONUS VIDEO: Sergejev gol protiv Irske

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare