Foto: EPA-EFE/ANATOLY MALTSEV

Rusija je bez većih problema savladala Srbiju u Moskvi na startu Lige nacija, a selektor "baćuški" Stanislav Čerčesov izrazio je čuđenje što na terenu nije bilo Nemanje Radonjića.

Spremali su se Rusi baš za Radonjićeve prodore po krilu, ali je strateg „orlova“ Ljubiša Tumbaković odlučio da ostavi fudbalera Marselja na klupi.

PROČITAJTE JOŠ

„Pripremali smo se za drugog igrača na krilu, mislili smo da će igrati onaj brz i spretan momak iz Marselja, i zato smo odlučili da levu stranu pokrije Karavajev. Kudrjašov nije igrao, a Vjačeslav je u dobroj formi, positgao je gol i mnogo uradio u napadu. Imao je odličan meč, čestitam mu“, rekao je Čerčesov, koji nije znao da je Radonjić povređen i da zbog toga nije bio čak ni na klupi.

Nemanja Radonjić
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

O taktici Srbiji sa tri defanzivca Čerčesov je samo kratko prokomentarisao.

„Iznenadili su nas s trojicom igrača u poslednjoj liniji jer smo se pripremali za sistem 4-4-1-1. U svakom slučaju, četvorica defanzivaca sigurno. Prvo poluvreme nije bilo najbolje, da bismo u nastavku ispravili greške i kao ekipa odigrali daleko bolje poluvreme“, jasan je ruski selektor.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare