Foto: EPA-EFE/MIGUEL A. LOPES

Fudbaleri Srbije savladali su Irsku sa 3:2 (1:1) na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a već u subotu od 20.45 ih očekuje meč sa Portugalom. Prenos tog susreta ćete moći da pratite uživo na kanalu Nova S.

Šampion Evrope i osvajač Lige nacija jeste savladao Azerbejdžan u prvom kolu (1:0), ali nije blistao na tom meču. Jedini pogodak na susretu je zapravo autogol Medvedeva, dok su „morepolovci“ promašili previše šansi.

PROČITAJTE JOŠ

„Orlovi“ će u subotu pokušati da naprave iznenađenje i da osvoje bod ili sva tri protiv izrazitog favorita u grupi A.

Selektor Fernando Santoš istakao je nakon meča da će njegovi izabranici morati da pokažu znatno bolju šansu.

„Srbija ima igrače velikog kvaliteta i to će svakako biti veliki izazov za nas. Ukoliko izgubimo sposobnost organizacije igre, moramo da nađemo drugi način da postignemo gol. Ne mogu da kažem da smo protiv Azerbejdžana pokazali dobru igru, ali sada smo mislima usmereni ka Srbiji“, iskren je selektor Portugalaca, koji je protiv Azerbejdžana izveo najjači sastav.

Portugalski strateg veruje da ćemo u Beogradu gledati otvoren meč i da će Srbija napasti njegov tim.

„Srbija je drugačiji protivnik, napadaće više, utakmica će biti ujednačenija, a to može biti pozitivno za nas. Protiv njih ćemo morati da napadamo i da se branimo dobro, a napad će biti dobar samo ukoliko budemo organizovani. Nalazimo polako koncept kako da izbalansiramo ofanzivu i defanzivu, mislim da ćemo uspeti“, poručio je Santoš.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram