Savo psovao sudije, čelnici se svađali oko Zvezdine titule

Fudbal 22. jul. 202021:21 > 25. jul. 2020 10:42
Podeli:
Savo Milošević
Foto: Starsport

U utakmici Partizana i Zlatibora odigranoj u Užicu crno-beli su upisali pobedu (2:1), a jedna od situacija koje su obeležile susret bila je reakcija Sava Miloševića na sudijske odluke.

Iako je utakmica bila prijateljskog karaktera, strateg Partizana nije uspeo da iskontroliše nezadovoljstvo te je posle jedne situacije pred golom Partizana tokom drugog poluvremena burno reagovao.

PROČITAJTE JOŠ

„Sviraj kako treba! Nemoj da me za***avaš, bezobrazniče“, obratio se Milošević glavnom sudiji.

Glavni arbitar u tom trenutku prekinuo je utakmicu i uputio se ka klupi crno-belih, dok je Milošević napustio restriktivni prostor i ušao na teren. Član stručnog štaba Partizana Strahinja Pandurović smirio je stratega beogradskog kluba koji je tokom povratka na klupu prokomentarisao:

„Pi**a vam materina svima!“, posle čega je dobio žuti karton.

Varnice nisu izostale ni na tribinama sa kojih je tokom direktnog prenosa u jednom momentu mogla da se čuje rasprava jednog od članova uprave Partizana sa predsednikom Zlatibora Veljkom Radulovićem oko Zvezdine titule iz 1946. godine, uz krajnje neprimeren rečnik. Konflikt je trajao toliko da je zvuk prenosa privremeno morao da bude isključen.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar