Novica Tončev; Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Fudbalski savez regiona Istočne Srbije (FSRIS) oglasio se saopštenjem podrške predsedniku Novici Tončevu, nakon optužbi koje je izneo trener Dinama iz Vranja Dragan Antić.

Recku Antiću je zapaljen automobil, a on je optužio Tončeva da stoji iza toga jer, kako je naveo, ne želi sa njim da učestvuje u nameštanju rezultata.

PROČITAJTE JOŠ

„Nakon skandaloznih naslova i tekstova u kojima se vređa ugled i dostojanstvo predsednika Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije, imamo potrebu da javno stanemo iza Novice Tončeva, čoveka koji se bezuslovno i svakodnevno bori da naša fudbalska stvarnost bude bolja i profesionalnija“, navodi se u saopštenju.

Kako se ističe, „moramo kao ljudi da stanemo iza istine i pravde, a kao fudbalski radnici podsetimo sve one koji nažalost zaboravljaju na osnove sportskog fer-pleja“.

„Umesto da smo svi angažovani jedino i isključivo na unapređenje našeg fudbala, pojedinci vreme troše na stvaranje atmosfere koja više nalikuje mafijaškim filmovima i daleko je od sportskih i fudbalskih načela. Sigurni smo da će Novica Tončev još jednom izaći kao pobednik baš kao što svaki put uspe da uradi najbolje i najviše za naš Savez, za naš fudbal“, poručuju iz FSRIS.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare