Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

Trener fudbalera Čukaričkog Saša Ilić kaže da je njegov tim zasluženo na trećem mestu Superlige.

PROČITAJTE JOŠ

Pobedom u derbiju prethodne runde na gostovanju TSC-u, Brđani su se probili na treće mesto Superlige.

„Iskreno, imali smo i malo sreće protiv TSC-a, ali to nam se donekle i vratilo za utakmicu sa Radnikom na domaćem terenu u kojoj smo zaslužili pobedu. Odigrali smo dobro, samo tada nismo uspeli to da materijalizujemo, sad jesmo. Zasluženo smo na trečem mestu“, rekao je Ilić za klupski sajt.

Veliki broj igrača je bio van stroja, i to onih iskusnih, koji su nosioci tima.

„Čukarički je pokazao da ima vrlo talentovanu „decu“, spremnu da svakog trenutka iskoriste šansu koja im se ukaže, dodao je Ilić.

Štoperski tandem u Bačkoj Topoli činili su 17-godišnji Bojan Kovačević i godinu dana stariji Uroš Drezgić.

„Meni godine ništa ne znače. Nemam problem sa mladim igračima u timu. Jesu oni podložniji greškama, teško je sa decom ostvarivati odmah vrhunske rezultate, ali i sam sam relativno mlad počeo da igram. Na nama u stručnom štabu je da te momke usmerimo na pravi put, a na njima da potencijal iskažu u punom obimu. Najbolji put ka ostvarenju tog cilja je, da se tako izrazim, da svaki meč igraju pod stresom“, istakao je Ilić.

Posle reprezentativne pauze na Banovo brdo dolaze Vojvodina i Proleter, a potom sleduje gostovanje Loznici u Kupu Srbije i poslastica za kraj oktobra, derbi protiv Partizana u Humskoj.

„Zbog toga je od ogromne važnosti da nastavimo sa odličnim radom, da nam se reprezentativci vrate u dobroj formi, da se momci koji su se oporavili od povreda priključe treninzima u punom obimu. Prvenstvo je prilično dugo, tako da zaista treba da razmišljamo od utakmice do utakmice“, zaključio je Ilić.

BONUS VIDEO O dizanju Piksija u vazduh, bežanju Sliškovića, čuvanju Deja i „dozvoli za ubijanje“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar