Foto: Starsport

Ne stišava se bura na Banovom brdu.

Fudbaleri Čukaričkog i Partizana (0:0) remizirali su u 30. kolu Superlige Srbije, a nakon meča se najviše pričalo o prekršaju Bojana Kovačevića nad Rikardom Gomešom.

PROČITAJTE JOŠ

Ova situacija privukla je veliku pažnju javnosti, a i Saša Ilić, trener domaćeg tima, poručio je na konferenciji za medije da je siguran da je trebalo isključiti njegovog fudbalera.

„Ja retko kada komentarišem suđenje, ali činjenica je da je Bojan Kovačević napravio faul, koji je trebalo da se sankcioniše crvenim kartonom“, rekao je Ilić.

Nakon ove izjave je Ilić pozvan na sastanak sa upravom kluba, okidač je bila poslednja izjava mladog stretega, kako nezvanično saznajemo.

Jedna od glavnih tema će biti utakmica Čukaričkog i Partizana.

Podsetimo, nakon utakmice svoje nezadovoljstvo ovakvim raspletom izrazio je Aleksanar Stanojević:

„Bio je direktan crveni karton koji nije dosuđen a to direktno utiče na rezultat. Nije lako da se borimo sa svim ovim stvarima. Činjenice su vidljive. Imali smo u poslednje vreme nedosuđen crveni karton, nedosuđen penal, VAR koji ne radi. Teško je pored svih tih svih stvari da ostvarite sve pobede. Za protivnika imamo moćnu Zvezdu na svim nivoima i podrškom koju ima. Krenula su saplitanja, krenulo je čuveno proleće“, rekao je Stanojević po završetku meča.

BONUS VIDEO Asistencija Dušana Tadića za izjednačenje Ajaksa

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare