Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Baždar još uvek žali za propuštenom šansom protiv moldavske ekipe, dok je Ilić istakao da je protiv istog kluba ispunio dečački san.

Fudbaleri Partizana Samed Baždar i Mihajlo Ilić gostovali su u podkastu kluba, gde su se osvrnuli na ispadanje ekipe iz Lige konferencija od moldavskog Šerifa.

Pročitajte još

U revanš meču u Beogradu 23. februara, pre kog su crno-beli imali prednost iz prve utakmice od 1:0, Baždar je propustio priliku da postigne važan gol.

„Celu noć nisam spavao zbog te jedne šanse koja je mogla da promeni tok cele utakmice. To se dešava, fudbal je takva igra, idemo dalje. Nadam se da će biti još šansi i da ću postići još golova. Gladan sam golova“, poručio je Baždar.

Mihajlu Iliću ukazala se prilika protiv Šerifa u prvoj utakmici 16. februara u Moldaviji, nakon što je crveni karton dobio Igor Vujačić.

„Odigrao sam korektno tu utakmicu, odbranili smo se, što je i bio moj cilj pri ulasku u igru. Tek kada sam ušao u avion, nakon meča sam shvatio šta sam uradio, jer to je san svakog dečaka iz Partizanove omladinske škole, da zaigra za prvi tim, a potom i u Evropi. Meni se san ispunio i zaista je neverovatan osećaj“, sumira utiske Ilić.

Partizan je u konačnom rezultatu izgubio sa 3:2.

BONUS VIDEO VAR poništio spektakularan gol Danijela Aleksića, majstoriju „rabonom“ kakva se retko viđa