Salt Bae
Salt Bae; Foto: EPA-EFE/JULIEN WARNAND

Mnogi su ostali preneraženi kada su videli poznatog kuvara kako se mota po terenu nakon završenog finala Svetskog prvenstva.

Fudbaleri Argentine su bukvalno morali da sklanjaju pehar svetskog šampiona od kuvara koji je poznat kao „Salt Bae“ koji je bio uporan u tome da iskoristi svaki trenutak sa herojima nacije.

Mesi ga je „oladio“, Martinez se iznervirao, Mekalister nije hteo da pusti trofej iz ruku… Sve ovo nije značilo da će kuvar odustati.

PROČITAJTE JOŠ

Nastavio je da „proganja“ fudbalere po terenu, a to je dovelo i do toga da FIFA pokrene istragu.

Najoštriji od svih bio je čuveni napadač Viljareala Đuzepe Rosi.

„Salt Bae može da me poljubi u d***. Želeo je svu tu pažnju, da dodirne trofej. Ko si, je*ote, ti? Tvoja dva minuta slave su istekla. Dalje“, napisao je isprovocirani Rosi.

Ipak, to nije najgore od svega. Mnogi pamte čuveno finale Lige šampiona iz 2018. godine u kom je Real slavio protiv Liverpula sa 3:1, a najveći udarac za „crvene“ bilo je što se Mohamed Salah povredio i što je morao da nappusti igru već u prvom poluvremenu.

Kada je izašao sa terena, kada mu stavljena longeta, morao je da se fotografiše i sa „Salt Bae“ koji ga je proganjao po stadionu.

Tako je nastala fotografija koja je od njega učinila još omraženijeg među navijačima.

Pravo ime ovog čoveka je zapravo Nusret Gokče i radi u jednom poznatom restoranu u Turskoj u kom dolaze mnoge poznate ličnosti da im pripremao hranu.

BONUS VIDEO Navijač skočio sa mosta tokom slavlja u Argentini

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare