Pariz, Liga šampiona, Liverpul, Real Madrid
Foto: TANJUG/AP Photo/Christophe Ena

Salahu ne ide protiv Reala.

Dugo će igrače Liverpula da boli poraz u finalu Lige šampiona od Real Madrida sa 1:0 golom Vinisijusa Žuniora.

PROČITAJTE JOŠ

Dominirali su izabranici Jiregna Klopa, napadali, stvarali šanse, ali je nepremostiva prepreka bio čudesni Tibo Kurtoa, a posebno je teško bilo za Mohameda Salaha.

Ovo mu je drugi poraz u finalu od istog rivala i još jedan izuzetno bolan poraz.

Salah je pre četiri godine igrao finale Lige šampiona, a Salah ga je završio u bolnici u koju ga je poslao Serhio Ramos.

„Sj+ećam se da je to bio najgori trenutak moje karijere. Bio sam jako utučen. Iza mene je bila dobra sezone i to što sam tako rano morao izaći iz igre u svom prvom finalu Lige šampiona bila je najgora stvar koja mi se mogla dogoditi. Rezultat sam saznao u bolnici, nikad se pre nisam tako osećao“, rekao je Salah koji je na teren u Parizu u subotu morao izaći s tim ili sličnim mislima.

Ovaj put protiv sebe nije imao Ramosa koji bi ga zaustavio nekim zahvatom, ali je pred njim bio Kurtoa, Realov junak finala i celog takmičenja. Salah je čak šest puta šutirao prema Realovom golmanu i svih šest puta ostao uskraćen za proslavu pogotka. Tih šest udaraca su i rekordno ostvarenje otkako Opta beleži te podatke od sezone 2003/04.

BONUS VIDEO Navijači Reala u centru Madrida slavili titulu prvaka Evrope

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar