Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Problem za tim sa Enfilda.

Liverpul se iz dana u dan susreće sa udarcima koji bi mogli da ostave poprilično dubok trag na bližu budućnost jednog od najvećih evropskih klubova.

PROČITAJTE JOŠ...

Tek što je Sadio Mane upravi saopštio da želi da ide, i to godinu dana pre isteka ugovora (spominje se Bajern iz Minhena, mada šansu vreba i Real iz Madrida), slično bi moglo da se dogodi i sa Mohamedom Salahom.

Doduše, uz jednu bitnu razliku – ekipa sa Enfilda će za Manea dobiti oko 40 miliona evra, dok bi Salah, iako je u pitanju prva zvezda tima, veoma lako mogao da ode bez ikakve naknade.

On je, navodno, doneo odluku da odigra i narednu sezonu u Liverpulu, što bi moglo da predstavlja mač sa dve oštrice po „redse“. Kako prenose britanski mediji, Salah je na taj način dao nekoliko meseci upravi Liverpula da pronađe način za produžetak saradnje. U suprotnom, on će kao slobodan igrač na leto 2023. godine otići iz Engleske.

A kako već mesecima ne postoji pomak, ovo je daleko od nezamislivog scenarija.

Takođe, s obzirom na razvoj događaja, ne bi bilo iznenađenje ni da već ovog leta promeni ekipu, s obzirom na to da bi Liverpul mogao da ostane bez ičega, pa bi mogao da prihvati ponudu nekog od brojnih klubova koji su prethodnih meseci izrazili želju da Salaha dovedu, poput Pari Sen Žermena, Real Madrida, Juventusa…

BONUS VIDEO Navijač utrčao na teren tokom ceremonije dodele pehara Lige šampiona

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram