Foto: EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Dolazak Manea izazvao veliku pažnju.

Posle dugih pregovora i dosta peripetija, Sadio Mane je postao novi igrač Bajerna, a njegov dolazak u Minhen privukao je veliku pažnju.

ROČITAJTE JOŠ

Mediji su ga dočekali na aerodromu, a jedna od novinara ga je pitao kako se oseća kao prva zvezda Bundeslige.

„Vau, kakav kompliment! Hvala vam na tome. Moj život je uvek bio pun izazova. Kada mi je agent prvi put rekao za interesovanje Bajerna iz Minhena bio sam zapanjen. Odmah sam sebe video tamo. Za mene ovo je pravi klub u pravo vreme. U pitanju je jedan od najvećih sportskih kolektiva na svetu koji se uvek bori za svaku titulu. Mislim sam da sam doneo pravu odluku“.

Mane je bio želja mnogih klubova, a kaže da nije imao dilemu kada je donosio odluku.

„Ja sam odmah stekao utisak da je za mene najbolji izbor Bajern. Čim su mi izložili svoj plan. Pronašao sam sebe u svemu tome više nego u bilo kom drugom projektu“.

Mane se osvrnuo i na šanse da sa Bajernom uđe u finale Lige šampiona kao prethodne seone sa Liverpulom.

„Ne želim da kažem ne. Svako ima želju da osvoji Ligu šampiona, svako dete, svaki fudbaler na svetu. Igraću u veoma konkurentnom timu, ali još je ranoj da govorimo o finalu Lige šampiona, još nismo odigrali nijednu utakmicu zajedno. Naravno, daćemo sve od sebe da donesemo najvažniji trofej u Minhen“.

Neizbežno je bilo i pitanje o Robertu Levandovskom koji je na izlaznim vratima Bajerna, a sve je zanimalo da li bi Mane voleo da zaigra sa njim u napadu.

„Nisam igrač koji se fokusira na takve stvari. Ovde sam zbog Bajerna i njegovih rezultata. Učiniću sve da doprinesem osvajanju novih trofeja“.

BONUS VIDEO Top 10 Ronaldovih kola

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar