Foto: N1/Privatna arhiva

Jovan Simić, osnivač fondacije "Zajedno za život", oglasio se na Tviteru i objasnio kako su se neki "licitatori" zaigrali prilikom akcije za lečenje Gavrila Đurđevića, a kao predmet na aukciji se trenutno prodaje kapitenska traka Kristijana Ronalda.

Saopštenje Simića prenosimo u celosti:

PROČITAJTE JOŠ

„Dragi prijatelji,

ne oglašavam se često povodom akcije kapitenske trake Kristijana Ronalda jer sam trenutno u kućnoj izolaciji i borim se sa koronavirusom i progresivnom upalom pluća. Na poziv prijatelja iz medija pristao sam da budem kanal ka javnosti za aukciju trake, jer su smatrali da kao neko sa velikim iskustvom to mogu najbpolje da uradim.

Iako u teškoj situaciji, dao sam sve od sebe, jer me duboko pogađa tragedija porodice malog Gavrila. Aukcija je postavljena na Limundo, kao specijalizovan sajt za aukcije, i ranije sam sa njima imao odličnu saradnju povodom humanitarnih aukcija.

Cifre koje su tokom prethodne noći licitirane jesu prevelike i nažalost – lažne. Prijatelji iz Limundo tima su ovog jutra vredno radili na proveri svake ponude i ustanovljeno je da je poslednja validna ponuda ona od 6.000.0000 dinara.

Hvala svima od srca što pratite akciju i hvala najviše vatrogascima koji su se javili i donirali ovaj vredan predmet. najveći fokus sada jeste na malom Gavrilu i na akciji koja je pokrenuta. Nadam se da njegova porodica ima snage da iznese svoju borbu do kraja i u tome im mi moramo pomoći, bez obzira na prepreke koje se nažalost nalaze na našem putu.

Baš kao što smo pomogli deci nebrojeno piuta do sada.

Molim vas sve da pošaljete SMS sa sadržinom 973 na 330. Za Gavrilovo lečenje skupljeno je 500 hiljada evra, fale još dva miliona. Hvala vam“, napisao je Simić u saopštenju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar