Foto: EPA-EFE/Rolex dela Pena

Njegov posao u Evropi je izgleda stvarno gotov

Kristijano Ronaldo postao je najplaćeniji fudbaler sveta nakon što prešao u redove Al Nasra, s kojim će pokušati da osvoji titulu u šampionatu Saudijske Arabije, za koji kaže da je veoma kompetitivan.

Portugalac će u Al Nasru za dve i po godine zaraditi pola milijarde evra, a pojavile su se informacije da u ugovoru ima i klauzulu prema kojoj bi mogao da igra u Njukaslu sledeće sezone na pozajmici.

PROČITAJTE JOŠ:

Mnogi mediji preneli su informacije da će Ronaldo preći u Njukasl u slučaju da engleski klub zaigra u Ligi šampiona naredne godine, ali to se ipak neće dogoditi.

Najpre je Ronaldo na konferenciji za medije istakao da je njegov posao u Evropi gotov, te da je igrao za najveće klubove i osvajao gotovo sve trofeje.

Menadžer Njukasla Edi Hau takođe se dotakao ove teme, te mogućeg dolaska Ronalda u njegov klub.

PROČITAJTE JOŠ:

„Želimo Kristijanu sve najbolje u njegovom novom poglavlju, ali u tome nema istine iz naše perspektive. Nije tačno da imamo takvu klauzulu“, rekao je Hau.

Poznato je da su vlasnici Njukasla i Al Nasra isti, stoga se i pojavila ovakva mogućnost, koja je sada odbačena.

Ronaldo će umesto toga pokušati da fudbal u Aziji učini što popularnijim i privuče velike igrače i sve veći broj navijača u Saudijsku Arabiju.

BONUS VIDEO Zavirite u garažu Kristijana Ronalda – neće vam biti dobro

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar