Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Zvezda Juventusa Kristijano Ronaldo prihvatio je smanjenje plate od 3,8 miliona evra, ali novac sa bankovnih računa troši nemilice na druge stvari.

Kako je preneo „Bild“, Portugalac je tokom pauze u Seriji A zbog pandemije koronavirusa, potrošio čak 9,5 miliona evra na limitiranu ediciju „bugatija“.

Kupio je jedan od ukupno deset primeraka automobila tipa „bugati ćentodieći“  i tako povećao broj skupocenih automobila koje poseduje.

PROČITAJTE JOŠ:

Ronaldo se trenutno odmara na rodnoj Madeiri gde je uz majku Dolores koja se uspešno oporavlja posle infarkta koji je imala pre nekoliko nedelja.

Među automobilima koji su u njegovoj garaži su i „bugati kiron“, „bugati vejron“ i „grand sport vitese“

Maksimalna brzina koju novi Ronaldov auto može da dosegne je 380 kilometara na čas, a ubrzanje od nule do 100 kilometara na sat postigne za svega 2,4 sekunde.

Ronaldo je, takođe, osim što se odrekao dela primanja u naredna četiri meseca, izdvojio i određena sredstva za pomoć u borbi protiv koronavirusa.

Donirao je milion evra zajedno sa svojim agentom Žoržom Mendešom za nabavku respiratora i medicinske opreme za tri klinike.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram