Robert Perić-Komšić
Robert Perić-Komšić; Foto: Screenshot Twitter mundoxretro

Oduševio je prošle godine.

Fudbaleri Cibalije remizirali su protiv Rudeša (1:1) u 32. kolu druge hrvatske lige, ali je meč obeležio ružan incident.

U 27. minutu žuti, pa drugi žuti karton dobio je napadač Cibalije Robert Perić-Komšić, koji je na kraju isključen zbog prigovora.

PROČITAJTE JOŠ

Dan kasnije je Komšić objasnio zašto je to uradio, dok mu je sudija Ante Sočo, debitant na tom nivou takmičenja, navodno pomenuo majku.

„Napravio sam faul nad Pavkovićem i sudija Sočo mi je dao žuti karton. Rekao sam mu: ‘Ajde nemoj da me j***š, ne možeš da budeš takav majmun da mi daš karton zbog ovoga“, rekao je Perić-Komšić za „Vinkulja.hr“.

Objasnio je da je Soćo na to rekao: ‘Posle ću da j***m tvoju majku, kome ti kažeš da je majmun’, nakon čega je Perić-Komšić odgovorio:

„Zacrnilo mi se pred očima, ne zbog kartona, nego zato što mi je opsovao majku. Da mi je bilo što rekao, ništa se od ovog ne bi dogodilo.“

U martu 2022. Perić-Komšić je sa majkom Ljiljanom prolazio kroz težak period. Teško bolesnoj i životno ugroženoj majci poklonio je 70 odsto svoje jetre, a lekari u tom momentu nisu mogli da mu garantuju da će ponovo moći da igra fudbal.

BONUS VIDEO Promašaj Alea sa 11 metara u najvažnijoj utakmici Borusije u sezoni

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar