Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Motivisani golgeter najavio borbu u nastavku sezone Superlige i Lige konferencija.

Fudbaler Partizana Rikardo Gomeš rekao je da se njegov tim nije odrekao borbe za titulu prvaka Srbije i najavio novo ispisivanje istorije u Ligi konferencija.

„Naravno da brojke prijaju, one su motiv za svakog napadača, ali je najveći motiv ipak pobeda mog tima. Nije uvek lako, dese se oscilacije, ali našu želju, veru i ljubav prema klubu niko ne sme i ne može da ospori. Kako je trener Gordan Petrić posle utakmice rekao, a ja ću ponoviti – nismo se predali, za one koji su pomislili da jesmo“, poručio je napadač sa Zelenortskih ostrva.

Pročitajte još

Tim Gordana Petrića zaostaje za prvoplasiranom Crvenom zvezdom 11 bodova u Superligi.

Partizan u četvrtak od 18.45 očekuje revanš meč za osminu finala Lige konferencija protiv moldavskog Šerifa u Humskoj. Crno-beli slavili su u prvom meču minimalnim rezultatom, a jedini strelac bio je upravo Rikardo.

Napadač Partizana tada je postao najbolji strani strelac u istoriji srpskog fudbala sa 84 gola, prestigao je bivšeg fudbalera Crvene zvezde El Fardua Bena

„Pa, hajde da nastavimo niz, ali pre svega timskom igrom da ispoštujemo sve zadatke koje će nam šef dati posle video analize. Koliko sam upoznat, ovo je tek treća pobeda srpskih klubova na evropskim gostovanjima u prolećnom delu od 1992. godine i sva tri puta to je bio Partizan. Poštujemo protivnika, biće teška utakmica, ali se nadamo da će naši navijači doći na stadion da još jednom zajedno ispišemo istoriju. Potrebni ste nam, vaša energija naša su krila“, zaključio je Gomeš.

BONUS VIDEO Petrić: Nismo se odrekli titule