Foto: Armin Durgut/PIXSELL, Stefanos Kyriazis / Zuma Press / Profimedia

Fudbaleri AEK-a su savladali Dinamo iz Zagreba u dvomeču 3. kola i prošli su u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona (4:3).

Grci su u Zagrebu pobedili 2:1, da bi nakon velike drame i pošto su gubili 2:0, postigli dva gola u nadoknadi i tako obezbedili prolaz dalje.

Taj odlučujući postigao je Hrvat Domagoj Vida koji je ranije bio član Dinama, za koga navija i poznati hrvatski glumac Rene Bitorajac.

PROČITAJTE JOŠ

On je kao glavnog krivca za ispadanje označio trenera Dinama, Igora Bišćana.

„Pišu portali o neviđenoj drami u Atini. Ja bih pisao o neviđenoj debilani. Sudija diže nadoknadu od 5 minuta i umesto da je rascepkaš sa dva prekida sa izmenama koje si već ionako trebao da napraviš jer je protivnik osvežio pola svoje ekipe, ti ništa. Primaš gol, ali ni tada ne menjaš, a ima još 3 minuta igre“, napisao je Bitorajac, pa nastavio:

„Duboko sam uveren da bi i Čačić napravio izmenu, ma barem kao alibi ako krene loše zadnjih par minuta. Nisam se nikad igrao selektora, ali ovo je izdaja. Ovo je bilo više od utakmice nama što iskreno navijamo za Dinamo, a momci su već utakmicu dobili.“

Zatim je udario i na Vidu.

„I još veće pitanje, koji kreten se veseli kad da gol svom bivšem klubu, to još nisam video?! Da sedim tu gde sedim na slici, došlo bi do tektonskih promena. Je*iga, ne sedim pa se i dalje mogu samo da se nerviram kao i svaki drugi navijač. To mi ne može niko zabraniti“, završio je Bitorajac.

BONUS VIDEO Dovođenje hrvatskih navijača pred sud u Atini

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar