Foto: EPA-EFE/Michael Regan

Menadžeri Liverpula i Mančester junajteda Jirgen Klop i Ole Gunar Solskjer nisu bili zadovoljni nakon utakmice na Enfildu koja je završena bez pobednika, ali i bez golova.

Liverpul je ostao bez pobede i na četvrtoj uzastopnnoj utakmici u ligi, a osim toga nisu dali nijedan gol na poslednja tri meča.

Junajted je očekivano prepustio domaćem timu inicijativu, ali ponovo nije bilo pravih rešenja u napadu.

PROČITAJTE JOŠ

„Sa čitavom pričom koja je išla pre utakmice, kako se mi mučimo, a oni su u naletu, mislim da su moji momci odigrali dobro. U prvom poluvremenu smo igrali dobar presing, dobru pas igru, ali nismo uspeli da damo gol, što je najvažnija stvar. Drugi deo meča je bio otvoreniji i imali su dve šanse, ali je Alison odlično reagovao. Dopala mi se utakmica, bilo je dosta dobrih individualnih nastupa, tim nije igrao loše. Nije bio rezultat koji smo hteli, već rezultat koji smo dobili“, rekao je Klop.

Iako je čitavo prvo poluvreme igrao bunker, Junajted se otvorio u nastavku i čak bio bliži pobedi.

“ Propustili smo priliku sa šansama koje smo imali, ali smo igrali protiv odlične ekipe. Čestitke Liverpulu, dva vezna igrača su im igrala na pozicijama štopera i način na koji su odigrali pokazuje koliko su kvalitetni. Nismo bili dobri u prvom poluvremenu, ali smo pred kraj meča bili bolji. Razočaran sam rezultatom, ali i jedan bod je u redu, samo pod uslovom da dobijemo sledeći meč“, rekao je Solskjer.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar