Zinedin Zidan, Antonio Konte
Foto: EPA-EFE/Peter Powell/Friedemann Vogel

Zinedin Zidan i Antonio Konte u samo nekoliko časova doneli su odluku da napuste klupu Real Madrida, odnosno Intera iz Milana.

Zidan je već bio viđen kao bivši, pogotovo jer je Real ostao bez trofeja, a potvrdu njegovog odlaska iz Madrida doneo je italijanski novinar Skaj Sporta, Fabricio Romano.

„On je večeras razgovarao sa saradnjicima i igračima i rekao im da napušta Real. U narednim satima će razgovarati i sa Florentinom Perezom kako bi mu saopštio odluku, ali on definitivno odlazi. Završeno je.“

PROČITAJTE JOŠ...

Francuzu je tako završen drugi mandat na klupi „kraljevskog kluba“, pa će Madriđani tražiti novog trenera, dok će Zidan moći da vaga ponude pre nego što se vrati fudbalu.

Sa druge strane, odlazak Kontea, iako u neku ruku takođe najavljen, dolazi ipak kao veliko iznenađenje. „Neroazuri“ su osvojili titulu ubedljivo, naredna sezona je trebalo da predstavlja iskorak i potencijalan napad na Ligu šampiona, ali je finansijska kriza, o kojoj je bilo reči prethodnih nedelja, izgleda uzela ozbiljnog maha, pa će sezona 2021/2022 biti znatno teža, pogotovo jer će klub igrati na dva fronta.

Još uvek nije poznato gde bi dvojica trenera mogla da se nađu naredne sezone, ali nema dileme da će biti među najtraženijim imenima, pogotovo ukoliko klupa Juventusa bude upražnjena…

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar