Foto: Tanjug / AP Photo/Antonio Calanni

Ovo niko nije očekivao.

Najuticajniji španski sportski list „Marka“, tradicionalno dobro upućena udešavanja u Madridu objavila je sledeću transfer metu Reala i iznenadila sve.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, list navodi da je Real ozbiljno zainteresovan da u svoje redove dovede Edina Džeka, reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Legendarni golgeter je posle samo jedne sezone u Interu praktično otpisan, jer taj klub u potpunosti rekonstruiše napad posle neuspešne odbrane titule. Dolaze Lukaku i Dibala, a odlaze Džeko i Aleksis Sančez, ali uprkos statusu u sadašnjem klubu i činjenici da ima 36 godina, slavni napadač je želja najvećeg kluba.

Marka ističe da za t o postoje dva razloga.

Džeko je i u godinama efikasna, pa je u tek završenoj sezoni za Inter postigao 17 golova i asistirao za 1. Drugo, Real nema dostojnu zamenu za Karima Benzemu.

Iako Francuz igra fudbal života, ne treba zaboraviti da i on ima već 34 godine pa se očekuje da će mu sve češće biti potrebna pauza i zamena. Upravo to je uloga za koju se smatra da je idelan za Edina Džeka. On je prošlog leta došao u Inter nakon što je za šest godina u Romi postigao 118 golov auz 55 asistencija.

BONUS VIDEO Top 10 najskupljih reprezentacija na Mundijalu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare