Foto: EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Vezni fudbaler Intera na pozajmici u Kaljariju, Radža Naingolan, dao je emotivnu ispovest za italijanske medije u kojoj je rekao da mu žena ima rak, da ne može u bolnicu na terapije, dok on ne sme u prodavnicu zbog straha od virusa.

Kroz izuzetno težak životni period prolazi Radža Naingolan. Fudbaler koji je poznat po brzom i ludom životu van terena, ovoga puta je šokirao Apenine iskrenošću.

Nisu ovoga puta u pitanju bili njegovi ispadi, provod, skupa kola, žene. Ne, pričao je kako izgleda izolacija sa teško bolesnom suprugom, koja je onkološki bolesnik i bori se sa kancerom.

„Korona virus je veliki problem, priča se samo o tome. Bolnice se izbegavaju, a terapije se malo odlažu. Nadam se da će sve ovo što pre da se reši, jer moja Klaudija ima izuzetno slab imuni sistem. Zbog toga, ne smemo u bolnice, a postoji lista čekanja koja sae određuje gde sledeće može da ide“, objasnio je situaciju popularni „nindža“, koji je nedavno dao jedan potpuno drugačiji intervju.

Samim tim, jasno je zbog čega se Naingolan, plaši čak da ode i do najbliže prodavnice.

„Sada, kad idem u kupovinu postoji opravdani rizik da zakačim virus. Kada dođem kući, plašim se da bih mogao supruzi da prenesem. Ipak, pažljiv sam i mislim da je za sada sve u redu. Prošli smo kroz najteži period i nadam se, verujem, da će stvari biti bolje i da idu u pravom smeru“, poručio je Radža Naingolan, vezista Kaljarija i bivši reprezentativac Belgije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram