Španija tuguje: Naslovnice posvećene Antiću i zastava na pola koplja

Fudbal 07. apr. 202009:53 > 09:56
Podeli:
Radomir Antić
Foto: EPA/GERRY PENNY

Radomir Antić je u 71. godini u Španiji izgubio životnu bitku, a odlazak trenerske legende glavna je tema medija na Pirinejskom poluostrvu.

Smrt nekadašnjeg šefa stručnog štaba Barselone, Atletika i Reala iz Madrida, obeležila je početak aktulene nedelje.

Na mraćne vesti vezane za trenutnu situaciju na Starom kontinentu nadovezao se odlazak Radomira Antića. Tragična vest u trenu je postala primarna vest sportskih medija, a na svojim naslovnicama od srpskog stratega oprostili su se svi španski mediji.

Čuvena Marka, uz Antićevu fotografiju i naslov „Radomir, te quero“ (Radomire, volimo te), poslala je poslednji pozdrav legendarnom strategu.

Marka
Foto: Printscreen

 

Takođe, celu naslovnu stranu, Antiću je posvetio i Mundo Deportivo koji se uz naslov „Odlazak velikog“ oprostio od trenera koji je ostavio dubok trag u španskom fudbalu.

Mundo Deportivo
Foto: Printscreen

 

Poslednji pozdrav Antiću poslali su i As i Sport, kojima su ipak glavne teme bile zvezde Pari Sen Žermena Mbape i Nejmar koji se dovode u vezu sa Realom i Barselonom.

As
Foto: Printscreen

Naslovnica Asa i vest os Antićevoj smrti pod naslovom „Tehničar svih“.

Sport
Foto: Printscreen

Sport je vest preneo uz naslov „Preminuo Radomir Antić“.

Od Antića su se oprostili i brojni prijatelji iz sveta sporta, ali i bivši klubovi među kojima i Atletiko Madrid.

Nekadašnji selektor Srbije je sa „jorgandžijama“ osvojio duplu krunu tokom prvog od tri trenerska mandata, a klub je doneo odluku da tugu zbog odlaska trenerske ledende izrazi spuštanjem zastave na stadionu „Vanda Metropolitano“ na pola koplja.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram