Foto: Starsport

U Kragujevcu žele da se bore za vrh.

Fudbaleri Radničkog predvođeni novim-starim trenerom Dejanom Joksimovićem pokušaće naredne sezone da vrate Kragujevac u vrh srpskog fudbala.

Nova sezona počinje 8. jula, a u Radničkom su prionuli na posao, želeći da narednu takmičarsku godinu dočekaju spremni i sa boljim učnkom nego u prethodnoj.

PROČITAJTE JOŠ

„Novi trener biće domaći kadar – Dejan Joksmović (47). Reč je o uspešnom i talentovanom struččjaku, koji je uveo Radnički u Superligu, ali koji je usled nedostatka A profi licence morao da prepusti „vruću klupu“ kolegama koje su dolazile sa strane. Sada je Joksimović pred šansom karijere da Radnicki vine u vrh Superlige“, navodi se u saopštenju.

Kragujevac je bio na nogama proteklih meseci, Šumarice su podrhtavale, a Radnički je u baražu ostao u Superligi.

Foto: Fk Radnički

„Grad sporta iz srca Šumadije apsolutno zaslužuje da ima fudbalski klub u domaćoj eliti, a Radnički je igrama, rezultatima i ponašanjem na terenu to zaslužio. Agilna uprava predvođena direktorom Slavkom Perovićem očekuje da pre svega domaći igrački kadar Radničkog ostvari što bolje rezultate, privuče publiku i da klub odvede u gornji deo tabele. Naravno, vrata Radničckog su otvorena za kvalitetna pojačanja sa strane i momke kojima će se poklopiti ambicije sa klupskim“, poručuju iz Kragujevca i dodaje da je bez ikakve dileme prva zvezda tima golman Ognjen Lukić (19), omladinski reprezentativac i jedan od najtalentovanijih evropskih čuvara mreže.

BONUS VIDEO Erupcija nakon gola Mitrovića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar