Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Italijanski Torino kreće u "operaciju" dovođenja Radeta Krunića iz Milana, pišu mediji sa "čizme", ali u prvom pokušaju da ga dovede nije uspeo.

Ono što je najavljeno pre petnaestak dana, sada kreće da se ostvaruje, iako nije sigurno da će Milan pristati da pusti svog fudbalera.

PROČITAJTE JOŠ:

Torino je, prema pojedinim informacijama, već slao ponudu „rosonerima“ kojima je ponudio Sualinja Meitea za Krunića, ali je Milan to odbio.

Medijaset piše da je Milan pokazao interesovanje za Meitea, ali je Stefano Pioli, trener „rosonera“ odbacio predlog trampe za Krunića.

I dok Urbano Kairo, predsednik Torina želi da proda Meitea, Milan želi da ga dovede na pozajmicu sa mogućnošću otkupa od devet miliona evra.

Meite, francuski 26-godišnji igrač je ove sezone odigrao 14 utakmica za Torino i dao je jedan gol uz još jednu asistenciju. Krunić je ove sezone odigrao 20 utakmica i dao je jedan gol za Milan.

Inače, „bikovi“ su Meitea kupili od Monaka za 11,5 miliona evra 2018. godine, dok je Rade stigao na „San Siro“ iz Empolija 2019, za 8,6 miliona evra.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar