Zinedin Zidan Real Madrid
Foto: EPA-EFE/Chema Moya

Nema kraja ludilu u "gradu svetlosti".

Kilijan Mbape je produžio ugovor, Pari Sen Žermen završio jedan od najvećih poslova u istoriji kluba, ali uprkos tome, na Parku Prinčeva je situacija daleko od idilične.

PROČITAJTE JOŠ...

Trener Maurisio Poketino je već bivši, pitanje je dana kada će odluka biti i definitivno saopštena, a klub uveliko radi na dovođenju zamene.

Spominjan je Žoze Murinjo, pričalo se da bi put Pariza mogao Antonio Konte, možda i Massimilijano Alegri, Tijago Mota, Simone Inzagi, čak i Dijego Simeone, ali su dva imena kotirana bolje od ostalih – Kristof Galtije iz Nice, i Zinedin Zidan.

Galtije je već neko vreme smatran kao jedan od najboljih trenera u Francuskoj, a preuzimanje PSŽ-a mnogi vide kao prirodan korak napred, pošto je sa Lilom osvojio titulu, a potom sa Nicom na 43 utakmice zabeležio čak 23 pobede, odveo klub do pete pozicije…

No, prva želja je ipak Zidan, i to je jasno već neko vreme. Jedan od najuspešnijih trenera u istoriji Real Madrida je nekoliko puta odbio pounudu Parižana, kako su prenosili francuski mediji, ali je, prema informaciji koju je pustila radio stanica Evropa 1, ipak „prelomio i rekao da“.

Ubrzo je, pak, usledio hladan tuš u vidu izjave Alena Miljaćija, koji je za L’Ekip odbacio takvu mogućnost, i otišao korak dalje tvrdeći da ponuda od strane Parižana za Zidana nikada nije ni stigla:

„Sva ta nagađanja koja su u javnosti su bez osnova. Ja sam jedina osoba koja može predstavljati i savetovati Zidana, a činjenica je da ni Zidana, ni mene nije kontaktirao vlasnik PSŽ-a“, rekao je Mijaćio.

Ostaje nam da vidimo šta je istina.

BONUS VIDEO Erupcija nakon gola Mitrovića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar