Nejmar Neymar
Nejmar Foto: Irh/Dppi / Zuma Press / Profimedia

Nema više tolerancije za Brazilca.

Iako je jedna od najvećih zvezda svetskog fudbala, Nejmar se nalazi na izlaznim vratima PSŽ-a. Prema poslednjim informacijama, vlasnicima kluba je prekipelo zbog njegovog ponašanja i žele da ga se reše prvom prilikom.

Prema informacijama koje je objavio ugledni francuski „Ekip“, Nejmar je na izlaznim vratima PSŽ-a jer je šeicim iz Katara a dosta ekscentričnog i neprofesionalnog života brazilske zvezde.

PROČITAJTE JOŠ

List ističe da šeici nemaju više razumevanje za Nejmarove sve brojnije ispade.

Brazilac, koji je iz Barselone 2017. stigao na „Park prinčeva“ u najskupljem transferu u istoriji za 222 miliona evra, doveden je kako bi doneo ekipi trofej u Ligi šampiona.

Međutim, PSŽ je doživeo niz razočaravajućih eliminacija, a kulminacija nezadovoljstva katarskih vlasnika dogodila se ove sezone kad je PSŽ ispao od Reala već u osmini finala.

Za njih je kriv Nejmar, koji iz godine u godinu, nakon svakog evropskog podbačaja pokazuje nezadovoljstvo i traži odlazak.

„Katranima je prekipelo. Dosta im je Nejmarovog glamuroznog životnog stila, koji je u disbalansu sa njegovim partijama. Nejmar mnogo više voli Pariz nego PSŽ. Klupski deoničari su besni“, piše „Ekip“.

Foto: Tanjug / AP Photo/Laurent Cipriani

Nakon debakla od Reala, Brazilac je iritirao navijače izjavama kako bi voleo da ode u američki MLS-u i da zbog velikog pritiska gubi volju za fudbalom.

Trenutno Nejmar svojim ponašanjem doprinosi groznoj atmosferi unutar kluba i samo se čeka kraj sezone kako bi se svlačionica pročistila.

Daniel Riolo, novinar RMC-a, nedavno je rekao da je Nejmar u lošem stanju.

„Gotovo da i ne trenira, na treninge stiže jadan, na ivici pijanstva. To je tako, Nejmar je u duhu osvete svom klubu. Totalno je raskinuo s PSŽ-om i svlačionicom“, rekao je Riolo.

Ipak, postoji problem. Kako se Nejmara rešiti, odnosno, koji klub ga može kupiti i pri tome plaćati ogromnu godišnju platu Brazilcu.

Spominje se da bi to mogao biti Njukasl, koji je nedavno dobio bogate saudijske vlasnike, ali teško je zamisliti da bi Brazilac odlučio iz Pariza otići prema tmurnom sjveru Engleske i u klub koji je daleko od trofeja.

BONUS VIDEO Fudbaler Borusije se povredio u 1. minutu i u suzama napustio 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar