Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Iako su do ovog leta odnosi na relaciji Pariz - Madrid bili odlični sve se promenilo nakon preduge transfer sage oko Kilijana Mbapea.

PROČITAJTE JOŠ

Pojavila se informacija da je navodno Real dogovorio sve sa PSŽ-om u januaru, a svetski mediji su preneli izjavu Florentina Pereza, od koje se samo dva sata kasnije ogradio.

„Moje reči o Mbapeu su pogrešno prenesene. Ono što sam rekao je da ćemo čekati sledeću godinu kako bismo imali vesti o Mbapeu. Uvek negujemo dobre odnose koje imamo s PSŽ“, rekao je Španac za „RMC Sport“.

Pretpostavlja se da je nedugo nakon prve izjave Perezu zazvonio telefon, a da je sa druge strane žice bio neki poznati glas iz Pariza.

Ipak, sve ovo izazvalo je bes u prestonici Francuske.

Na „Parku prinčeva“ smatraju da je krajnje vreme da se prestane sa selidbom njihovih fudbalera u druge klubove usred sezone.

„Završimo konačno s tom pričom. Poslednji istupi ljudi iz Reala jasno pokazuju manjak poštovanja prema nama, ali i prema Kilijanu. To više nećemo da tolerišemo. Kilijan je naš igrač i naš će odnos trajati jako dugo“, istakao je sportski direktor Parižana Leonardo.

Pritisak sa Madrida ne jenjava jer su o francuskom napadaču nedavno pričali i Karim Benzema koji je otkrio da mu je Mbape rekao da je pitanje dana kada će doći u Real, dok je i Karlo Ančeloti pokušavao da „vrbuje“ igrača PSŽ.

„Cela situacija traje već dve godine. Prelazni rok se završio, moraju da prestanu s tim. Ne smeju da se ponašaju ovako“, zaključio je slavni Brazilac za „Ekip“.

BONUS VIDEO Mbape na jednom od treninga PSŽ

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar