Tijago Silva Planeta do Futebol
Foto: Twitter Screenshot Planeta do Futebol

I dalje ne može da se oporavi od poraza od Hrvatske na Svetskom prvenstvu.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Tijago Silva, štoper Brazila, ne može da dođe sebi.

PROČITAJTE JOŠ

Želeo je sa 38 godina da prvi put podigne „boginju“, ali je poražen od Hrvatske. Nakon toga ga je supruga snimila kako zagledano gleda u daljinu.

Navela je da je suprug „izgubio pojam o vremenu i prostoru“, te da ovo stanje traje već neko vreme.

„Ovakav je danima, sam, u tišini i razmišlja Bog zna o čemu“, stajalo je u njenoj objavi.

Defanzivac koji je sakupio čak 117 nastupa za Brazil ušao je u konflikt sa Draganom Stojkovićem Piksijem.

„Videli smo izjavu njihovog selektora. Pokazao je nepoštovanje. Da je analizirao naš tim bolje, video bi da mi retko primamo golove, bez obzira na to u kakvoj postavi igramo. Živimo u takvom vremenu da sve brzo dođe do vas, posebno na društvenim mrežama. Oni u ovom meču nisu imali ni šansu da daju gol, neka nas sledeći put bolje analiziraju i neka pričaju sa više poštovanja“, poručio je Silva.

Silva je igrao četvrti Mundijal, a nikada nije stigao dalje od polufinala.

Ipak, selektor Srbije nije želeo da ostane dužan.

„Imaju dobru odbranu, nisam čitao medije i ne znam šta je rekao Tijago Silva. Mislim da je to najbolje, može to da vas poremeti eventualno i nema potrebe za time. Uvek neko može da kaže neku glupost koja može da utiče na tim. Njemu je lako da igra, kad igra sa rekovalescentom. To je bio Mitrović. Da je bio Mitrović 100 odsto spreman, ne verujem da bi tako pričao Tijago Silva… Ako je zaista to rekao da smo mogli bolje da ih analiziramo, mislim da smo pogodili tim Brazila i mogu da vam pokažem taj papir 15. novembra. Nisu mogli da nas iznenade, jedino mi je žao što igrači nisu bili na sto odsto jer bi to totalna drugačija priča bila“, završio je Stojković.

BONUS VIDEO Dragan Stojković Piksi 80 minuta pričao o Srbiji na Mundijalu