Foto: EPA/FRANK MAY

Pristalice fudbalskog kluba Barselona pretukle su češkog igrača Martina Fenina, objavio je penzionisani fudbaler.

Fenin je pretučen zajedno sa svojom suprugom, a bio je jedan od mnogih pristalica nemačkog Ajntrahta u revanšu četvrtfinala Lige Evrope sa Barselonom.

PROČITAJTE JOŠ:

Tridesetpetogodišnji bivši reprezentativac Češke je presretnut na putu sa stadiona Kamp Nou posle poraza Barselone 3:2 i napadači su ga udarali nogama i rukama u telo i glavu.

„Nažalost, to smo moja supruga i ja. Posle meča na Kamp Nou smo napadnuti, a onda smo proveli još 36 sati u pritvoru bez hrane i pića. Ludilo, bravo Barsa, bravo Španijo“, napisao je Fenin na društvenim mrežama.

Podsećamo, Fenin je tokom karijere igrao na poziciji napadača, a branio je boje Teplica, Ajntrahta, Kotbusa, Slavije iz Praga, Istra iz Francuske i još nekolicine nemačkih i čeških klubova.

Inače, Barselonu je u četvrtak uveče „ugasio“ Filip Kostić, srpski reprezentativac koji je davao golove u četvrtom i 67. minutu, a između je asistirao Rafaelu Santos Boreu za gol u 37. minutu.

Ajntraht je sve do nadoknade vodio 3:0, Barsa je tada dala dva gola, ali nije uspela da se spase ispadanja iz Lige Evrope pošto je u prvom meču bilo 1:1.

BONUS VIDEO: Debakl Sitija u meču sa Liverpulom u prvom poluvremenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare