Foto: REUTERS/Dominic Ebenbichler/Guliver

Belmin Halilović, doskorašnji fudbaler Alfa Modriče, dobio je otkaz zbog "veličanja Ratka Mladića".

On je sankcionisan pošto se na društvenim mrežama pojavila njegova fotografija u majici sa srpskim motivima, a jednom od sagovornika je uputio i poruku „živeo Ratko Mladić“.

PROČITAJTE JOŠ

Halilović je naveo da se „našalio sa bivšim prijateljem, Srbinom, pravoslavcem koji mu je poslao poruku da će opet uhvatiti Nasera Orića“.

„Sve se to desilo 1. jula. Mislio sam da je to šala, kao i ranije hiljade takvih i sličnih između mene i mojih prijatelja. Imam prijatelje svih nacionalnosti i svi me znaju kao mladića koji voli šalu i zezanciju. Pa ja život shvatam kao zezanciju. Nisam mogao ni da slutim da će mi sve ovo život zagorčati“, istakao je Halilović za „Večernje novosti„.

On je dodao da je dobio pretnje smrću.

„Za jedan dan sam dobio 700 poruka. Prete mi smrću zbog šale, a moj otac je ranjen kao vojnik Armije BiH. Prete mi i porodici. Za sebe se ne plašim, već za njih“.

Kako je dodao, klub je bio pod pritiskom da mu uruči otkaz.

Arsenal – Liverpul

Male su šanse Arsenala da se preko lige dokopa Evrope, ali duguju Tobdžije svojim navijačima da probaju da se večeras (21.15) iskupe za očajnu sezonu protiv novog šampiona Liverpula. Kvota na keca je 3,80, iks je 3,45, a dvojka 2,00.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal – Liverpul.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram