Branislav Ivanović u idealnom timu ruske Premijer lige
Foto: EPA-EFE/Svein Ove Ekornesvag

Branislav Ivanović, bivši kapiten Zenita i reprezentacije Srbije, mogao bi posle nekoliko godina ponovo da zaigra u Premijer ligi Engleske.

Iskusni srpski defanzivac, koji je ovog leta postao slobodan igrač po raskidu ugovora sa Zenitom, mogao bi da se priključi ekipi iz Birmingema koja je izborila povratak u elitno društvo.

PROČITAJTE JOŠ:

Ostrvski mediji prenose da su čelnici kluba sa „Hotornsa“ u poslednjih 24 sata veoma aktivni po pitanju ovog transfera i veruju da bi sve moglo da se završi u roku od dva dana.

PROČITAJTE JOŠ: Nema kraja, Vulvsi doveli i devetog Portugalca

Ivanović je prema tim navodima spreman da prihvati da igra za VBA do kraja sezone uz nešto manja primanja od onih koje je imao ranije.

Pretpostavlja se da bi imao godišnju platu u visini od 4,9 miliona evra godišnje.

Ekipa Slavena Bilića počinje takmičenje u Premijer ligi kao domaćin ekipi Lestera u nedelju 13. avgusta od 15 časova.

Ivanović je od 2008. do 2017. godine sa velikim uspehom igrao u dresu Čelsija, sa kojim je između ostalog osvojio tri titule u Premijer ligi, Ligu šampiona i Ligu Evrope.

Slaven Bilić smatra da bi mu iskustvo Ivanovića bilo od velikog značaja, a prethodno je odbranu pojačao dovođenjem Sedrika Kiprea iz Vigana.

Za bivšeg kapitena Srbije takođe su bili zainteresovani i Everton i Vest Hem, ali su „karamele“ čini se odustale pošto su angažovali Fikaja Tomorija na pozajmicu iz Čelsija.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar