Prekazi o Nemcima, EURO 2020 i „tatinim sinovima“ u Srbiji

Fudbal 11. jun. 202113:46 > 17:20
Podeli:
Dževad Prekazi Foto:Nova.rs

Legenda Partizana i jugoslovenskog fudbala Dževad Prekazi pričao je, kao gost podcasta "Penâl", o stanju u našem fudbalu i o EURO 2020.

Čuveni ofanzivac trenutno je član stručnog štaba U21 reprezentacije Srbije čiji je selektor Zvonko Živković. Prekazi svojim iskustvom i te kako može da pomogne u razvoju budućih asova našeg fudbala, koji su nedavno imali i proveru protiv olimpijske reprezentacije Brazila.

Između ostalog, osvrnuo se i na budućnost naše odbrane u kojoj je izdvojio Savu Čestića iz Kelna, dok je biranim rečima komentarisao i Dušana Vlahovića, ali nije štedeo „mamine i tatine sinove“.

Što se tiče Evropskog prvenstva (11. jun-11. jul), kao glavne favorite za titulu vidi Nemačku, a veruje i da bi fudbaleri Turske potencijalno mogli do senzacije kao Grčka 2004. godine.

Zašto misli da smo tu gde jesmo, zašto Srbije nema dve decenije na EP, i sve dok „mamini i tatini sinovi“ budu igrali a ne oni koji to zaslužuju, veruje da ćemo biti u problemu.

Još dosta toga zanimljivog o EURO 2020 naveo je Prekazi u novom izdanju podcasta „Penâl“ (petak, 16), a sa njim je razgovarao zamenik urednika sportske rubrike Nova.rs, Nebojša Todorović.

Gde gledati EURO 2020

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko. (Promo)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar