Kristijano Ronaldo, Georgina Rodrigez i deca
Foto: Screenshot Instagram cristiano

Zna se ko je šef u kući i na koga se deca ugledaju

Kristijano Ronaldo ima petoro dece i u njegovoj kući vlada gvozdena disciplina, što se više puta do sada pokazalo i u javnosti i po snimcima na društvenim mrežama.

Poznato je koliko vremena i pažnje Ronaldo posvećuje svom telu, a isti način razmišljanja trudi se da prenese i na decu.

PROČITAJTE JOŠ:

Ronaldo je već nekoliko godina u vezi sa Georginom Rodrigez, a sa njom ima dvoje dece. Ipak, sva Ronaldova deca žive sa njima i često putuju sa ocem.

U jednom dokumentarnom filmu, Georgina je otkrila da Ronaldo diktira pravila vaspitanja i da prilikom njegovog odsustva deca ponekad mogu da se opuste sa picom i nešto „bržom“ hranom.

Ovo su pravila koja poštuju deca Kristijana Ronalda:

1. Najstariji sin Kristijana Ronalda trenira fudbal svaki dan i to po nekoliko sati. Tušira se hladnom vodom i ne jede brzu hranu, a sve po savetu svog slavnog oca, koji mu često daje savete.

2. U kući Kristijana Ronalda nema mesta za brzu hranu. Oni jedu izuzetno zdrave obroke koji uključuju voće i povrće, dok slatkiši nisu poželjni. Gazirana pića se ne konzumiraju, pije se puno vode tokom dana, a cela porodica vežba.

3. Ronaldova deca moraju da vežbaju, pogotovo ako pojedu nešto nezdravo ili slatko. U avgustu 2016. Ronaldo je objavio snimak na kome tada šestogodišnji Ronaldo junior trči na traci za trčanje i govori: „Pojeli smo sladoled, sada je vreme da vežbamo“.

4. U kući Kristijana Ronalda se ne štedi na obrazovanju. Deca su upisana u prestižne škole koje koštaju milione.

5. Za Ronaldovu decu obezbeđeni su najbolji uslovi za život. Gde god da odu porodično, deci su dostupni privatni bazeni, jahte, prostrane sobe, prostori za igru – uglavnom, sve najbolje.

6. Ronaldova fizička aktivnost i ishrana nisu jedino što njegova deca moraju da prate, to se odnosi i na ličnu higijenu. Tako je jednom podelio na Instagram snimak gde proverava da li su svi njegovi mališani oprali ruke pre jela.

BONUS VIDEO Ronaldo stigao do novog rekorda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar