Foto: Starsport

Tužna slika iz Loznice.

Mario Božić (39), bivši srpski fudbaler preminuo je ove nedelje od posledica borbe sa tumorom na mozgu sa kojim nije uspeo da izađe na kraj.

PROČITAJTE JOŠ:

U Božićevu čast je u Loznici održana komemoracija, a o nesuđenom pojačanju Crvene zvezde i nekadašnjem igraču Loznice, Videotona, Ujpešta, Slovana, Šangaj Šenhue, Voždovca, Borca i drugih klubova pričali su kolege i prijatelji.

Mario je imao dve teške operacije i na kraju nije uspeo da pobedi tumor. Ostalo je sećanje da je u Loznici odigrao pedesetak utakmica, te da je klub u kom je Božić na kraju okončao karijeru, zbog toga rešio da mu se oduži.

Željko Marković, predsednik fudbalskog kluba iz Loznice, zato je uručio i dres sa brojem sedam ocu preminulog Marija, koji je u suzama primio znak pažnje.

„Gledaćeš ih Mario sa drugog mesta, prepoznaćemo te svi u njima i čuvati od zaborava. Pamtićemo te po dobroti, poštenju i volji za životom“, rekao je Branko Lazarević prijatelj Božićevih, a preneo portal InfoLo, koji je objavio i fotografije sa tužnog događaja.

Na komemoraciji je prikazan i kratak film u Mariovu čast, a oni koji su došli ispratili su ga aplauzom.

BONUS VIDEO: Neverovatna greška golmana Borusije, primljen gol sa pola mogao bi da košta titule

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar