Filip Mladenović
Foto: EPA/ALEJANDRO GARCIA

Filip Mladenović, srpski fudbaler, predstavljen je u varšavskoj Legiji kao pojačanje za narednu sezonu.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde u redove šampiona Poljske stigao je iz Lehije Gdanjsk, a prilikom promocije je izneo prve impresije.

„Od samog početka osetio sam da je Legija najbolje rešenje. Čekao sam na tu ponudu već neko vreme. Nakon što smo seli za sto, vrlo brzo smo došli do dogovora. Na primer, imao sam ponudu Krila Sovjetova, ali me istočni pravac nije zanimao. Bila je i ponuda AEK-a iz Atine, kao i finansijski jaka iz Katara, ali ima vremena za arapske zemlje“, rekao je Mladenović.

PROČITAJTE JOŠ

Visoke ambicije Legije bile su dodatni motiv.

„Želim da se borim za titule, da igram za reprezentaciju Srbije, a za to imam priliku kao igrač Legije. Klub sa takvim navijačima i uslovima mora svake godine da igra bar Ligu Evrope“, rekao je iskusni defanzivac i dodao:

„Bio sam u klubovima sa velikim ambicijama. Crvena zvezda i BATE Borisov su najveći timovi u Srbiji i Belorusiji. Pritisak je bio i u Кelnu. Međutim, nakon avanture sa Crvenom zvezdom, gde su navijači neverovatni, ali i veoma zahtevni, mogu da igram čak i na Marsu. Ne bojim se ničega“, zaključio je Mladenović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar