Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

Fudbaler Benfike Andrija Živković je na izlaznim vratima kluba sa "Da Luža". Ipak, portugalski mediji se interesuju za njega, pa su rešili da pozovu selektora Srbije Ljubišu Tumbakovića, da ga pitaju šta misli o otpisanom krilnom napadaču.

Andrija Živković je iz nekih potpuno drugih, a ne fudbalskih razloga, na marginama u Benfiki. Šansu da zaigra dugo već ne dobija, ali su novinari A Bole pozvali Tumbakovića da ga pitaju šta misli o njemu i kakav je njegov reprezentativni status.

Andrija Živković; Foto: EPA-EFE/GREGORIO CUNHA

„Živkovića odlično poznajem, još od malih nogu. Odličan, talentovan igrač. U početku je igrao za Benfiku, ali ga prošle sezone nisu mnogo koristili. Ukoliko ne igra, ne može da bude pozvan u reprezentaciju. To je veliki problem. Dugo se nisam čuo sa njim. Znam da samo trenira, a to nije isto kao kad igraš utakmice. Igrač kao što je Živković, za njega je najbolje da igra. U suprotnom, problem je veliki“, krajnje iskren s Portugalcima bio je Tumbaković.

Srpski Mesi, kako su mediji svojevremeno zvali Andriju Živkovića, ima ugovor s „lisabonskim orlovima“ do juna 2021. godine, ali će po svemu sudeći već ovog leta promeniti sredinu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram