Prijović
Foto: Policijski sindikat Srbije

Policijski sindikat Srbije uručio je Aleksandru Prijoviću Plaketu zahvalnosti i legitimaciju počasnog člana Policijskog sindikata Srbije.

Povremeni fudbalski reprezentativac zaslužio je ovo priznanje zbog donacije u tehnici Policijskom sindikatu Srbije koja je predata Policijskoj stanici Priboj na korišćenje.

PROČITAJTE JOŠ

„Zahvaljujemo se Aleksandru na nesebičnoj pomoći policiji Priboja koja će u umnogome poboljšati uslove rada i olakšati funkcionisanje ove policijske stanice na polju zaštite bezbednosti građana opštine“, izjavio je predsednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović.

Prijović je velikom donacijom tehničke opreme policiji PS Priboj, nastavio dugogodišnju tradiciju pomoći deci iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd u Zvečanskoj ulici, kao i različitim grupacijama građana Republike Srbije pružanjem finansije pomoći u Ubu, Beogradu, Priboju.

„Drago mi je da mi je ukazana ovakva čast i ovo priznanje mi daje još veći podstrek da pomognem onima kojima je to najbitnije, kao što sam ovom donacijom svoje sugrađane u Priboju učinio sigurnijima“, rekao je Prijović prilikom dodele priznanja.

Policijski sindikat Srbije izrazio je veliko poštovanje ka svim tim gestovima dobre volje namerenim onima kojima je to najpotrebnije.

„Zato je Prijović ušao u našu porodicu, onih koji se brinu za bolji položaj radnika i veću bezbednost građana Republike Srbije“, navodi Policijski sindikat.

Podsetimo, Prijović je prekršio zabranu okupljanja tokom vanrednog stanja, zbog čega je bio kažnjen na tri meseca kućnog pritvora.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar