Foto: Starsport

S,atra da je Partizan zaslužio bolji rezultat.

Partizan je doživeo poraz u večitom derbiju od Crvene zvezde rezultatom 1:0 i tako nastavio seriju loših rezultata, ali je u drugom poluvremenu pokazao znakove života.

Rikardo Gomeš je imao priliku da donese makar bod svom timu, ali je njegov udarac zauzdao sjajni Milan Borjan,a napadač Partizana je na kraju dobio crveni karton posle jedne gužve na sredini terena kada je ušao u sukob sa igračima Crvnee zvezde.

PROČITAJTE JOŠ

„Meč nismo započeli dobro. Iz glupe situacije smo primili gol, ali smo potom pokazali reakciju. Na žalost, iako smo stvorili šanse – nismo uspeli da postignemo gol. Ali, i ovo je fudbal – nekad zaslužujete bolji rezultat, ali ga nema“ rekao je Rikardo.

U drugom poluvremenu igralo se dosta bolje ali lopta, i pored mnogo šansi, nije završila u mreži protivnika.

Jednostavno lopta nikako da uđe u gol, ali šta mi tu možemo. Važno je samo da nastavimo da se trudimo, da damo sve od sebe i onda će rezultati biti bolji.“

On se osvrnuo i na crveni karton.

„Da, naravno. Možda sam u tom jednom momentu pokazao emociju, ali sam samo pokušao da odbranim svoj tim posle situacije koja se desila. Na žalost dobio sam crveni karton, ali možda je to i dobra stvar.“

BONUS VIDEO Kanga nakon derbija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar