Fudbalska reprezentacija Srbije povela je 1:0 u meču protiv Azerbejdžana u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo nakon što je Dušan Vlahović realizovao penal.

Akcija koja je prethodila penalu krenula je iz poslednje linije, nakon čega je Matija Nastasić odlično video Vlahovićevo utrčavanje i pustio mu pas u prostor.

PROČITAJTE JOŠ:

Srpski napadač je prvi stigao do lopte, dok mu je na leđima bio štoper gostiju Hagverdi. Azerbejdzanac ga je vukao za dres, nakon čega je Vlahović pao i iznudio čist penal.

Sudija Lambrehts se nije dvoumio ni sekunde, a protesti Azerbejdžanaca nisu urodili plodom.

Loptu je odlučno uzeo onaj nad kim je i napravljen penal, i poslao je u donji desni ugao, dok je golman Azerbejdžana otišao u drugu stranu.

Do kraja meča, Srbija je slavila sa 3:1. Vlahović je postigao i drugi gola, a bio je precizan i Tadić sa penala. Gol za Azerbejdđan je postigao Dadasov.

Gledajte Srbiju uz SBB i EON pakete

Utakmice Srbije u kvalifikacijam za Svetsko prvenstvo 2022. godine mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta.

BONUS VIDEO Bajro Župić o dizanju Piksija u vazduh, bežanju Sliškovića, čuvanju Deja i „dozvoli za ubijanje“

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar