Foto: EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Trener Milana Stefano Pioli rekao je da će njegova ekipa reagovati nakon poraza u gradskom derbiju od Intera.

Milan je kao domaćin glatko poražen od Intera rezultatom 3:0 pa sada zaostaje četiri boda na tabeli za ekipom Antonija Kontea.

Lautaro Martinez je načeo „rosonere“ već posle pet minuta, da bi u 57. minutu postigao još jedan gol pre nego što je Romelu Lukaku postavio konačan rezultat u 66. minutu.

„Prvi gol nam je teško pao. Nedostajalo nam je intenziteta u prvom poluvremenu, morali smo više da učinimo, ali smo u nastavku zaslužili da postignemo gol“, rekao je Pioli.

PROČITAJTE JOŠ

Trener Milana je, komentarišući nastup Zlatana Ibrahimovića, rekao da ekipa u prvom poluvremenu nije bila u stanju da priđe bliže golu Intera, kao i da je Šveđanin sam tražio izmenu .

„Napadač zavisi od igre celog tima. Mučili smo se u prvom poluvremenu da dovedemo igrače bliže njihovom šesnaestercu. Tražio je izmenu jer je osetio bol u mišiću“, rekao je Pioli.

On je dodao da je iza Milana teška nedelja, jedna od najgorih od početka sezone.

Sedmostruki prvak Evrope je u prošlom kolu poražen od Specije kada je izgubio prvo mesto na tabeli, a zatim je u Ligi Evrope u 93. minutu ispustio pobedu protiv Crvene zvezde, u prvom meču šesnaestine finala.

„Nismo bili na nivou u poslednje tri utakmice i znamo da moramo bolje. Bila je ovo teška nedelja, najgora od početka sezone. Želimo da se kvalifikujemo u narednu rundu Lige Evrope, a onda ćemo se fokusirati na Seriju A“, rekao je Pioli.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar