Foto: Starsport

Trener crno-belih je govorio pred narednu utakmicu u domaćem prvenstvu.

Fudbaleri Partizana igraće u nedelju od 17 časova protiv Radničkog iz Kragujevca u meču 8. kola Premijer lige.

PROČITAJTE JOŠ

Trener Partizana Gordan Petrić prokomentarisao je poslednje pojačanje crno-belih, Hamidu Traorea, koji je došao iz turskog Girenspora.

„Traore se upoznao sa igračima i stručnim štabom. Upoznao se i sa zahtevima i očekivanjima. Deluje spremno i da želi da se dokaže, a sutra će imati priliku da se pokaže. Deluje kao igrač između Zdjelara i Moreire“, objasnio je Petrić.

Otkrio je i da li ima novih povreda u ekipi.

„Videćemo još danas, kakvo je stanje igrača jer je drugi dan posle utakmice, ali će ljudi već sutra videti na koji način ćemo da funkcionišemo. Danas ćemo da procenimo kako ćemo da igramo i ko je spreman. Vraća se Lutovac, Fića će biti u raspolaganju za tri nedelje, a počeo je sa nama da trenira i Pantić.“

Petrić je najavio da će crno-beli nastaviti da dovode pojačanja.

„Očekujem još pojačanja, Gojko Cimirot je taj kojeg očekujemo. Klub radi na tome, ali i Standard ima svoje uslove i prioritete. I u januaru bi nam bio pojačanje. Pisalo se da Vujačić može da ode u Soči, ali ja nisam dobio tu informaiju. Ako se to desi želim mu sreću. Tako bismo ostali deficitarni na štoperskoj poziciji što bi moglo da donese potragu za štoperom“, rekao je trener Partizana.

BONUS VIDEO Grobari skandiraju „Uprava napolje“ i vređaju Vazuru i Vučelića

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare