Foto: Tanjug / AP Photo/Peter Dejong

Nemački fudbaler Mats Humels prokomentarisao je odluku srpskog arbitra Srđana Jovanovića u meču Borusije i PSV Ajndhovena.

Taj okršaj osmine finala Lige šampiona završen je nerešeno 1:1 u Holandiji, mada je Borusija imala prednost od 24. minuta i gola Donijela Malena.

PROČITAJTE JOŠ:

PSV je izjednačio u ranoj fazi drugog poluvremena kada je Jovanović dosudio jedanaesterac za PSV, posle starta Humelsa na Maliku Tilmanu.

I Humels i ostali igrači Borusije morali su da se pomire sa sudbinom kada je Luk de Jong uzeo i postavio loptu na belu tačku i sa 11 metara doneo izjednačenje Holanđanima u 55. minutu.

Međutim, to nije značilo i da se Humels neće žaliti na tu odluku posle utakmice i prokomentarisao je situaciju odmah posle nje.

Jovanović je odluku doneo u konsultaciji sa VAR sobom u kojoj su bili hrvatski sudija Ivan Bebek i Slovenac Nejc Kajtazović.

„Tviter je čekao na ovo. Tviter će da dobije. Kakav smešan penal protiv nas. Ponovo! Ne mogu da verujem da je doneta odluka kao ova ili kao protiv Čelsija i PSŽ-a u vreme kada imamo VAR“, rekao je Humels na društvenoj mreži X (nekadašnji Tviter).

Na ovaj penal su reagovali i iz Borusije Dortmund na istoj mreži, samo što su oni postavili više upitnika na odluku srpskog sudije.

BONUS VIDEO: Najboljih pet golova nedelje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar