Foto: Fk Partizan/ Sandić Foto

Ukoliko želite da se pojavite sa poklonom na proslavi rođendana Partizana neće znati gde bi trebalo da dođete zato što je raskol otišao toliko daleko da nakon paralelnih sednica, imamo i paralelne proslave rođendana.

Partizan ovog utorka slavi 77. rođendan, ali nije sve tako jednostavno. Ovaj rođendan slave na dve adrese zbog velikog razgdora u JSD.

PROČITAJTE JOŠ

Tako je ranije najavljeno da će se proslava održati u jednom poznatom beogradskom hotelu.

„Jugoslovensko sportsko društvo Partizan zakazalo je proslavu 77. rođendana u beogradskom hotelu Hajat za utorak 4. oktobar. Proslava će se održati u Kristalnoj dvorani hotela sa početkom u 20 časova, a kako je najavio novi predsednik JSD Ostoja Mijailović, na nju će doći oko 400 ili 500 znamenitih ljudi iz crno-belog sveta“, stoji u saopštenju JSD Partizan potpisano od strane novoizabranog predsednika Ostoje Mijailovića.

Ipak, FK Partizan je pozvao drugu pozivnicu.

„Poštovani, pozivamo vas da nam se u utorak 4.10.2022. godine sa početkom u 15 časova pridružite na tradicionalnom rođendanakom koktelu JSD Partizan. Koktel će se održati u press sali stadiona Partizan, Humska 1. Tokom koktela možete uzeti izjave od prisutnih igača, stručnog štaba, članova UO FK Partizan, kao i prisutnih zvanica.“

I tako sada ne znamo ni gde cveće da odnesemo. Nema nikakvog problema da postoji više proslava, ali ovde odlazak na jednu verovatno isključuje ulazak na drugi. Neverovatno je zaista da je klub dozvolio da se ovako nastavljaju prepucavanja dve struje u Partizanu…

BONUS VIDEO Ostoja Mijailović na skupštini Partizana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar