Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Savo Milošević, trener fudbalera Partizana, ima pozitivne utiske o reprezentativcu Gvineje Abdulajeu Siseu, koji je nedavno došao na probu, a pričao je i o drugim mogućnostima da pojača tim.

On je poručio da će Sisea zavisiti da li će ostati ili ne, a strateg kluba iz Humske je takođe pričao i o ograničenju broja stranih fudbalera u ekipi.

PROČITAJTE JOŠ:

„Obično Partizan nije imao više stranaca. Nismo koristili ni ovu četvoricu, imali bismo veću rotaciju. Na primer, Crvena zvezda je imala osam, devet, a četvorica su mogli da igraju. Ako procenimo, zašto da ne, ali nećemo po svaku cenu. Evidentno je Sise kvalitetan, ne bismo imali nikakve troškove, on je slobodan igrač, ako možemo dobrog igrača da dovedemo za male pare, što da ne“, rekao je Milošević.

Govoreći o novim igračima, trener crno-belih je naveo da to stvarno treba da budu pojačanja, pošto već imaju formiran tim.

„Imamo dobre strance, dobre domaće igrače i da bi neko došao mora da bude mnogo dobar. Mnogo dobri su mnogo skupi. Nećemo da žurimo sa dovođenjem, imamo formiran tim, osim u situaciji da neko ode. Očekujem da ćemo nekoga dovesti, ali prelazni rok traje do sredine oktobra, nećemo žuriti“.

U prva dva kola nove sezone u Superligi, Partizan će igrati u Kruševcu i Novom Pazaru, a upitan šta je o tome pomislio, Milošević je odgovorio – nisam ništa pomislio.

„Liga Evropa počinje tek krajem avgusta i na početku sezone ćemo da se posvetimo prvenstvu. Bez obzira na protivnike moramo da budemo pravi i ako tako bude manje je bitno ko je sa druge strane“.

Prvu kontrolnu utakmicu crno-beli igraju u četvrtak, 16. jula, protiv Trepče, zatim će igrati u subotu protiv Mladosti, a 22. jula protiv Zlatibora.

Uoči početka prvenstva, Partizan će u Beogradu igrati protiv Proletera, 26. jula.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar