Foto: Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©

TSC deklasirao Partizan.

Fudbaleri Partizana doživeli su debakl. Na svom terenu u subotu, izgubili su sa 4:0 od TSC-a iz Bačke Topole u 16. kolu Superlige Srbije.

Pročitajte još

Odmah u prvom minutu je TSC imao veliku šansu za gol, koju nije uspeo da realizuje. Samo tri minuta kasnije, viđeno je pravo remek-delo. Aleksandar Ćirković je postigao gol direktno iz kornera.

To je bio tek početak agonije Partizana. Već u 11. minutu je Nemanja Stojić duplirao prednost gostiju. Mailan Radin je postigao treći gol u 33. minutu. Košmar crno-belih se nastavio. Partizan je bio bez ikakve ideje u napadu tokom većeg dela utakmice. Bio je kreći period igre sredinom prvog poluvremena kada su domaći imali nekoliko solidnih prilika.

U drugom poluvremenu, situacija nije bila mnogo bolja za Partizan što se tiče odnosa snaga na terenu. Uroš Milovanović je postigao četvrti gol na utakmici nakon što mu se odbila lopta posle intervencije golama Partizana, Aleksandra Jovanovića.

Nastavak utakmice protekao tako što su gosti rutinski čuvali ubedljivu prednost. Partizan ni na koji način nije uspevao da ugrozi gol tima iz Bačke Topole. TSC je do kraja utakmice još dva puta zatresao mrežu, ali oba gola poništena su zbog ofsajda.

Partizan je i dalje prvi na tabeli Superlige Srbije, sa 40 bodova, tri više od Crvene zvezde, dok je TSC treći sa 29 bodova i ostao je neporažen na gostujućem terenu ove sezone.

Partizan – TSC Bačka Topola 0:4 (Ćirković 4, Stojić 11, Radin 33, Milovanović 50)

Sudija: Pavle Ilić

Stadion: Stadion Partizana

Partizan: Jovanović, Marković, Ilić, Antić, Filipović (od 46. minuta Stojković), Belić, Kanute (od 46. minutu Menig), Kalulu (od 76. minuta Baždar), Zahid, Natho, Nikolić

TSC: Ilić, Ćirković (od 86. minuta Sos), Cvetković, Ćalušić, Đakovac, Krstić, Milosavljević (od 76. minuta Pantović), Milovanović, Petrović, Radin, Stojić

Partizan - TSC Bačka Topola 0:4

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare